Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 15 Οκτωβρίου 2017 η προγραμματισμένη συνάντηση μελών και φίλων του Ε.ΠΑ.Μ. στο πλαίσιο του Προσυνεδριακού Διαλόγου εν όψει του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Μετώπου, σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα.

Ο Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης παρουσίασε αναλυτικά την πολιτική πρόταση του Ε.ΠΑ.Μ. για την έξοδο από την κρίση και την επαναφορά της Ελληνικής κοινωνίας στην κανονικότητα από μία πατριωτική, δημοκρατική κυβέρνηση.Μια κυβέρνηση που θα υπερασπίζεται τη δημοκρατία, την Εθνική κυριαρχία και την αυτοδιάθεση του Ελληνικού λαού.
Μέλη και φίλοι ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο διάλογο που ακολούθησε.

Υποβλήθηκαν και απαντήθηκαν ερωτήματα σχετικά με το πώς το Ε.ΠΑ.Μ. θα ανταποκριθεί στα φλέγοντα ζητήματα που ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία όπως το οικονομικό αδιέξοδο, τα Εθνικά θέματα, την επαναφορά των κλεμμένων περιουσιών των Ελλήνων και την απόδοση Δικαιοσύνης.

Ο Προσυνεδριακός Διάλογος κατέδειξε ότι το Ε.ΠΑ.Μ. προχωράει μπροστά, ανοικτό στην κοινωνία, με τα μέλη του έτοιμα να ανταποκριθούν στις προκλήσεις, με συνοχή και πίστη στις αξίες και τα προτάγματά του.

Ανάλογοι «Προσυνεδριακοί Διάλογοι» πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και σε άλλες περιφέρειες όπως στη Θεσσαλονίκη, την Πελοπόννησο και την Μαγνησία.

Τα συμπεράσματα και οι προτάσεις από τους Προσυνεδριακούς Διαλόγους μεταφέρθηκαν από τους συνέδρους και αναπτύχθηκαν στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ε.ΠΑ.Μ., το οποίο έλαβε χώρα στην Αθήνα, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» του Δήμου Μοσχάτου, την Παρασκευή 20, Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017.

https://www.epamhellas.gr/
https://www.facebook.com/metopo/
https://twitter.com/epamhellas/
https://dimitriskazakis.blogspot.com/
https://e-roi.gr/
https://www.seisaxthia-epam.blogspot.gr/
https://teleytaiaexodos.blogspot.gr/
https://www.anapoda.news/

Γράψτε σχόλιο

Τα 5 Προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ.

1. Μη αναγνώριση του δημόσιου χρέους με βάση το διεθνές δίκαιο.

2. Ανατρoπή όλων των συμφωνιών, δεσμεύσεων και μέτρωντων δοσιλογικών κυβερνήσεων.

3. Έξοδος από το ευρώ και την Ε.Ε.

4. Δίκη δοσίλογων όλων των προδοτών, ανεξαρτήτως θέσεως (κυβερνητική ή μη).

5. Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας μέσω μια νέας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ανεξαρτήτως ιδεολογίας και κομματικού παρελθόντος.

 

Διαβάστε περισσότερα


ΔΕΥ.-ΠΑΡ. 14:00-15:30   ΑΡΧΕΙΟ

483