Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο | Τομέας ΦθιώτιδαςΠληροφορίες Επικοινωνίας

Ε.ΠΑ.Μ. Φθιώτιδας:
Τηλ.:  6983 617170,   Email:  info@epam-fthiotidas.net

Ε.ΠΑ.Μ. Κεντρική Γραμματεία:
Δ/νση:  Σφακτηρίας 23, Μεταξουργείο, 104 35
Τηλ.:  210 3466224,   Email:  info@epam-hellas.gr

Δελτιο Τυπου

14 Φεβρουαρίου 2013

Όλοι σήμερα στα δικαστήρια Λαμίας, ώρα 13:00

Το Ε.ΠΑ.Μ. Φθιώτιδας αρωγός σε κάθε μορφή πάλης και αγώνα απέναντι στο δωσιλογικό καθεστώς της πατρίδας μας στέκεται δίπλα στον δίκαιο αγώνα των αγροτών.

Η χουντική κυβέρνηση έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις της σήμερα σε μια ειρηνική διαμαρτυρία, με τις εντολές που έδωσε για σκληρή, φασιστική καταστολή στους αγρότες της Στερεάς Ελλάδας στην Ανθήλη. Η τακτική της δωροδοκίας αρχικά και της λάσπης όπως σε κάθε κλάδο που διαμαρτύρεται, δεν είχαν αποτέλεσμα και πέρασαν στη βία και την τρομοκράτηση των αγροτών με συλλήψεις και δικαστήρια.
Θέλουν να πάρουμε το μήνυμα του φόβου όλοι οι Έλληνες και να κλειστούμε στα σπίτια μας, μέχρι να έρθουν να τα πάρουν χωρίς να αντιδράσουμε… Φοβούνται την αντίδραση μας, φοβούνται την άρνηση μας να υποταχθούμε αδιαμαρτύρητα και γι’αυτό πρέπει να συμπαρασταθούμε όλοι στους συλληφθέντες που δικάζονται σήμερα στη μια στα δικαστήρια Λαμίας.

Πρέπει όλη η Στερεά Ελλάδα να συγκεντρωθεί σήμερα στα δικαστήρια για να καταλάβουν ότι δεν φοβόμαστε και είμαστε αποφασισμένοι, μια γροθιά, ενωμένοι να αγωνιστούμε όλοι μαζί για μας και τα παιδιά μας! Για την πατρίδα μας που θέλουν να την δώσουν βορά σε Μέρκελ, Δ.Ν.Τ. και τρόικα.

# # #

Γράψτε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα 5 Προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ.

1. Μη αναγνώριση του δημόσιου χρέους με βάση το διεθνές δίκαιο.

2. Ανατροπή όλων των συμφωνιών, δεσμεύσεων και μέτρων των δοσιλογικών κυβερνήσεων.

3. Έξοδος από το ευρώ και την Ε.Ε.

4. Δίκη δοσίλογων όλων των προδοτών, ανεξαρτήτως θέσεως (κυβερνητική ή μη).

5. Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας μέσω μια νέας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ανεξαρτήτως ιδεολογίας και κομματικού παρελθόντος.

 

Διαβάστε περισσότερα

503