Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο | Τομέας ΦθιώτιδαςΠληροφορίες Επικοινωνίας

Ε.ΠΑ.Μ. Φθιώτιδας:
Τηλ.:  6983 617170,   Email:  info@epam-fthiotidas.net

Ε.ΠΑ.Μ. Κεντρική Γραμματεία:
Δ/νση:  Σφακτηρίας 23, Μεταξουργείο, 104 35
Τηλ.:  210 3466224,   Email:  info@epam-hellas.gr

Δελτιο Τυπου

20 Μαρτίου 2013

Η επέτειος του ’21 δεν είναι φιέστα, ας φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας

Με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο καλεί τους Δημάρχους της Φθιώτιδας να μην στήσουν εξέδρες, να μην σιδεροφράξουν τις πλατείες και να μην επιτρέψουν να παραβρεθούν στις παρελάσεις οι εκπρόσωποι των προδοτών της δοσιλογικής κυβέρνησης που υπέγραψε την παράδοση αμετάκλητα και άνευ όρων της εθνικής μας κυριαρχίας. Η επέτειος αυτή δεν είναι φιέστα, είναι απόδοση φόρου τιμής σε αυτούς που θυσιάστηκαν για να είναι η Ελλάδα ελεύθερη. Είναι ντροπή και πρόκληση να παραβρίσκονται σε τέτοια εκδήλωση δοσίλογοι.

Καλούμε τους Δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια να αρνηθούν να υπακούουν στην κατοχική κυβέρνηση και να υπερασπιστούν τη Δημοκρατία και το Λαό. «Στη Δημοκρατία οι πολιτικοί μετακινούνται με τα Δημόσια μέσα μεταφοράς». Προστασία από μονάδες καταστολής χρειάζονται μόνο οι προδότες και οι δικτάτορες. Καλούμε την Αστυνομία να τιμήσει το εθνόσημο και να συνταχθεί με το Λαό. Να πάψει να προστατεύει τη δοσιλογική κυβέρνηση που ξεπουλά και παραδίδει τη χώρα στους κατακτητές του 4ου Ράιχ. Σύντομα όλοι θα κριθούμε για τη στάση μας και όσοι υπηρέτησαν και συνεργάστηκαν με τις δυνάμεις κατοχής θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη.

Κυρίως όμως καλούμε τον Λαό της Φθιώτιδας να φανεί αντάξιος των προγόνων του και να τιμήσει τους Ήρωες του ΄21 στέλνοντας το μήνυμα στους γερμανοτσολιάδες – συνεργάτες τους ότι η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια μας δεν πωλείται. Έφτασε η ώρα να κοιτάξουμε τα παιδιά και τα εγγόνια μας στα μάτια και να τους υποσχεθούμε πως αν χρειαστεί θα «πέσουμε» όρθιοι για να ζήσουν αυτά ελεύθερη ζωή.

# # #

Γράψτε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα 5 Προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ.

1. Μη αναγνώριση του δημόσιου χρέους με βάση το διεθνές δίκαιο.

2. Ανατροπή όλων των συμφωνιών, δεσμεύσεων και μέτρων των δοσιλογικών κυβερνήσεων.

3. Έξοδος από το ευρώ και την Ε.Ε.

4. Δίκη δοσίλογων όλων των προδοτών, ανεξαρτήτως θέσεως (κυβερνητική ή μη).

5. Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας μέσω μια νέας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ανεξαρτήτως ιδεολογίας και κομματικού παρελθόντος.

 

Διαβάστε περισσότερα

503