Δελτίο Τύπου

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου  στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής στην ιστορική Πλ. Συντάγματος του Ναυπλίου,  το  Ε.ΠΑ.Μ με τον Γενικό του Γραμματέα, μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και έντονη παρουσία Τ.Ο της Αττικής και Πελοποννήσου,  έδωσαν  δυναμικά το παρόν ενάντια στην »6η Ελληνογερμανική Συνέλευση» και την παρουσία  του Γερμανού υπουργού, διορισμένου από την Μέρκελ ως “αρμοδίου για θέματα Ελλάδας”,  Γιoχακίμ Φούχτελ.

Δεκάδες διαπλεκόμενοι, πρόθυμοι  και υποτελείς Δήμαρχοι, περιφερειάρχες και κάθε λογής καρεκλοκένταυροι  προσήλθαν στην συνέλευση, ερήμην των δημοτών τους, για να διαπραγματευθούν την παραχώρηση  πλούτου και  δραστηριοτήτων δήμων και περιφερειών σε Γερμανικά συμφέροντα, έναντι ανταλλαγμάτων, με το περιτύλιγμα της δήθεν παροχής γερμανικής  τεχνογνωσίας.

Μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Π. Τατούλης, γνωστός για τις ενέργειές του να γίνει η Πελοπόννησος Ε.Ο.Ζ , επίσης ο Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, που πρωτοστατεί στις “ελληνογερμανικές συνεργασίες” και άλλοι τοπικοί παράγοντες,  που αποδοκιμάστηκαν έντονα από το πλήθος.

To E.ΠΑ.Μ με την δυναμική του παρουσία κατήγγειλε έμπρακτα την  συμπαιγνία της υποτέλειας και τις  μυστικές  συμφωνίες που κρύβουν  όλα όσα προειδοποιούσε ότι θα συμβούν.

Στη διαμαρτυρία σημαντική  ήταν  η παρουσία της  Λ.Α.Ε με ηγετικά στελέχη της  και πλήθους αφυπνισμένων  πολιτών της περιοχής.

Αθήνα 4 Νοεμβρίου 2016

Το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ.

Γράψτε σχόλιο

Τα 5 Προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ.

1. Μη αναγνώριση του δημόσιου χρέους με βάση το διεθνές δίκαιο.

2. Ανατροπή όλων των συμφωνιών, δεσμεύσεων και μέτρων των δοσιλογικών κυβερνήσεων.

3. Έξοδος από το ευρώ και την Ε.Ε.

4. Δίκη δοσίλογων όλων των προδοτών, ανεξαρτήτως θέσεως (κυβερνητική ή μη).

5. Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας μέσω μια νέας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ανεξαρτήτως ιδεολογίας και κομματικού παρελθόντος.

 

Διαβάστε περισσότερα

492