Συνέντευξη του Προέδρου του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha FM 94.7 Καστοριάς και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Α. Παραρά, Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018.

– Νέο Πολυνομοσχέδιο το οποίο ψηφίσθηκε πρόσφατα από την Βουλή, το αποίο αποτελεί ουσιαστικά τέταρτο Μνημόνιο και επικυρώθηκε έχοντας ως αντιπερισπασμό πρόταση μομφής της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση, δήθεν για την συμφωνία της κυβέρνησης σχετικά με το Σκοπιανό, ώστε να μην αντιληφθεί για άλλη μια φορά ο Ελληνικός Λαός το τελευταίο έγκλημα που συντελέστηκε εις βάρος του.

– 2:30, Όλες οι κυβερνήσεις, ολόκληρη την Μνημονιακή περίοδο μέχρι σήμερα, έχουν περάσει μόνο σχέδια Μνημονίων από την Βουλή και όχι τις κανονικές συμβάσεις, ενώ επιπλέον η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής, πρόσφατα με πόρισμά της επισημαίνει πως δεν είναι δυνατόν να έχει ισχύ νόμου κάτι που περνάει ως σχέδιο Σύμβασης.
Επομένως τα Μνημόνια και οι Δανειακές Συμβάσεις που έχουν ψηφισθεί ως σχέδια, είναι απλά παράνομα και άκυρα.

– 6:50, Η όλη ουσία της προσπάθειας και του αγώνα Πολιτικών Δυνάμεων όπως το Ε.ΠΑ.Μ. είναι να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις ώστε να σωθεί επιτέλους η Χώρα και ο Λαός της.

Στο πνεύμα αυτό επισημαίνεται πως δεν είναι δυνατόν το Συμβούλιο Επικρατείας να κρίνει ζητήματα που αφορούν σημαντικά θέματα γι’ αυτήν την Χώρα, όπως η εξωτερική πολιτική και το θέμα των συνόρων.
Για τέτοιου επιπέδου σημαντικά ζητήματα, ο μοναδικός υπεύθυνος να δίνει την τελική κατεύθυνση για επίλυσή τους, είναι μονάχα ο Ελληνικός Λαός.

– 10:50, Σκοπιανό ζήτημα, συμφωνία για το όνομα του κρατιδίου, πίσω από το οποίο κρύβεται ο κίνδυνος αναθεώρησης των Εθνικών Αγώνων διαχρονικά και στο βάθος των αιώνων
με σκληρές και αιματηρές αναματρήσεις, κάτι το οποίο ισχύει και σε γενικό βαθμό, σε όλα τα Βαλκάνια.

– 13:00, Διπλωματικό επεισόδιο πρόσφατα μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, για εντελώς ανεξήγητο λόγο, με αόριστες δικαολογίες και χωρίς επίσημη ανακοίνωση από την Ελληνική πλευρά, σίγουρα με εξωτερική εντολή, την ίδια ώρα που η Τουρκία
στο Αγαίο κυριολεκτικά κάνει ό,τι επιθυμεί.

– 19:00, Ο εκβιασμός εναντίον της Ελλάδας είναι τόσο αποτελεσματικός, για τον λόγο ότι το κρατικό ταμείο πλέον στο σύνολό του βρίσκεται στα χέρια των δανειστών μέσω της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, επομένως αναλόγως τα δεδομένα που έχουν ανά πάσα στιγμή στα χέρια τους μέσω των αξιολογήσεων της Ελληνικής κατάστασης παίρνουν εκείνοι όλες τις αποφάσεις για αποιαδήποτε χρηματοδότηση, δίνοντας εντολή να εκταμιευθεί το αντίστοιχο ποσό, μέσω της Α.Α.Δ.Ε.

– 23:00, Επόμενες εκλογές, πότε είναι πιθανότερο να γίνουν, δυνάμεις των κομμάτων ειδκά των δυο επικεφαλής όπως είναι οι συνθήκες στην Χώρα σήμερα και ενδεχόμενα σενάρια για τις μελλοντικές εντολές που ίσως δώσουν ουσιαστικά οι δανειστές
ανάλογα τα συμφέροντά τους.

Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩ
https://epamhellas.gr/?p=75418

Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ
http://bit.ly/2ErfZUR

https://epamhellas.gr/
https://www.facebook.com/metopo/
https://twitter.com/epamhellas/
https://dimitriskazakis.blogspot.com/
http://e-roi.gr/
https://seisaxthia-epam.blogspot.gr/

Γράψτε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα 5 Προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ.

1. Μη αναγνώριση του δημόσιου χρέους με βάση το διεθνές δίκαιο.

2. Ανατροπή όλων των συμφωνιών, δεσμεύσεων και μέτρων των δοσιλογικών κυβερνήσεων.

3. Έξοδος από το ευρώ και την Ε.Ε.

4. Δίκη δοσίλογων όλων των προδοτών, ανεξαρτήτως θέσεως (κυβερνητική ή μη).

5. Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας μέσω μια νέας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ανεξαρτήτως ιδεολογίας και κομματικού παρελθόντος.

 

Διαβάστε περισσότερα

503