Συνέντευξη του Προέδρου του Ε.ΠΑ.Μ., Δημήτρη Καζάκη, στην εκπομπή «Εν Αθήναις» του Γιώργου Τράγκα, την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018.

Στο 9:35 ξεκινά η συζήτηση περί Κοτζιά, ΚΚΕ και αριστεράς, ενώ πιο πριν γίνεται συζήτηση περί της εθνικής οικονομίας.

Σε μια αποκάλυψη που δείχνει το εύρος της καταστροφής το οποίο έχει υποστεί η χώρα και το Έθνος συνολικά, προχώρησε ο Δημήτρης Καζάκης μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα και στα Παραπολιτικά FM.

Είπε πως έχει γίνει φυσική μείωση του πληθυσμού κατά 320.000 λόγω μνημονίου, μετανάστευσης και θανάτων. Και τονίζει ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη μείωση που έχει ζήσει ποτέ η Ελλάδα.
Ακόμη μεγαλύτερη και από περίοδο πολέμου. Στον τελευταίο παγκόσμιο πόλεμο είχαμε απώλειες 85.000 ανθρώπων

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του Δ.Καζάκη:
« Έχει γίνει φυσική μείωση του πληθυσμού κατά 320.000 λόγω μνημονίου, μετανάστευσης και θανάτων. Είναι η μεγαλύτερη μείωση που έχει ζήσει ποτέ η Ελλάδα. Ακόμη μεγαλύτερη και από περίοδο πολέμου. Στον τελευταίο παγκόσμιο πόλεμο είχαμε απώλειες 85.000 ανθρώπων.

Όταν λοιπόν κάποιος βάζει μια υπογραφή που σημαίνει θάνατος (λόγω μνημονίου) δεν πρέπει να λογοδοτήσει;

Φανταστείτε για παράδειγμα ότι σε λίγο καιρό δεν θα μπορούν να γίνουν εγχειρήσεις ρουτίνας γιατί στη χώρα έχουν μείνει μόνο ηλικιωμένοι γιατροί και οι ειδικευόμενοι. Οι άλλοι έχουν μεταναστεύσει».

Λόγω των διαφόρων προβλημάτων, ο κ. Καζάκης ανέφερε ότι πιστεύει πως οι εκλογές θα γίνουν πριν από τα μέσα του 19 και αυτό γιατί τα οικονομικά της χώρας πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Ανέφερε χαρακτηριστικά τα τεράστια ποσά που θα πρέπει η χώρα να επιστρέψει στους δανειστές αυτή τη χρονιά. Όπως είπε, στο τέλος του 19 το χρέος θα είναι γύρω στο 192% του ΑΕΠ.

Παράλληλα τόνισε ότι «Αυτήν την στιγμή οι μεγαλύτερες εξαγωγές μας το 22% των εξαγωγών μας είναι το διυλισμένο πετρέλαιο. Την ίδια ώρα εισάγουμε διυλισμένο πετρέλαιο από Τουρκία. Καταλαβαίνετε ότι Κάτω από αυτά τα στοιχεία κρύβεται χοντρό λαθρεμπόριο πετρελαίου. Κανείς εισαγγελέας όμως δεν πρόκειται να το ψάξει αυτό. Κανείς δεν θα κοιτάξει την δεύτερη μεγαλύτερη εξαγωγή προϊόντων που είναι τα συσκευασμένα φάρμακα 6,8% των εξαγωγών μας. Τα παράγουμε εμείς αυτά; Όχι βέβαια, απλά έρχονται εδώ επανατιμολογούνται και εξάγονται».

Ο κ. Καζάκης ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα θολό τοπίο καθώς η κυβέρνηση έχει πάρει εντολή από την Αμερική να καθαρίσει τη Βόρεια Ελλάδα από τον παράγοντα της Ρωσίας, ωστόσο εκεί προσκρούει στις σχέσεις της με τον λ. Σαββίδη ο οποίος προέρχεται από τη Ρωσία.

Επίσης ο κ. Καζάκης είπε ότι, «Από το 15 και μετά τέρμα η Γερμανία από την Ελλάδα, τώρα έχουν μπει μπροστά οι Αμερικάνοι, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται μόνο για την γεωπολιτική θέση της χώρας αλλά μπαίνουν μέσα και στις εσωτερικές πολιτικές. Η Γερμανία έκανε το στρατηγικό λάθος να εκθέσει τη θέση, ότι μπορεί να πάρει και διεθνείς πρωτοβουλίες και στρατιωτικές, δηλαδή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και εκεί είπαν οι Αμερικανοί τέλος, το οικόπεδο είναι δικό μας».

Ο αγώνας είναι εκεί έξω και κανείς μας δεν περισσεύει.

1. Ενημέρωση και ψήφιση Μήνυσης επί Εσχάτη Προδοσία:

https://www.minisis.gr/

2. Μάθε για το ΕΠΑΜ:

https://www.epamhellas.gr

3. Συμμετοχή στο ΕΠΑΜ:

https://www.epamhellas.gr/symmetoxh/

4. Aκουσε το ΕΠΑΜ:

http://www.e-roi.gr/

5. Δες το ΕΠΑΜ:

https://www.youtube.com/user/EPAMvideo

6. Twitter του ΕΠΑΜ:

https://twitter.com/epamhellas

Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τους πολίτες κάθε πολιτικής καταβολής που αναγνωρίζουν την ανάγκη αντίστασης στην επιβληθείσα κατοχή κατά της Ελλάδας με κύριους μηχανισμούς το ευρώ, Ε.Ε, χρέος, μνημόνια και την ντόπια εναλλασσόμενη δωσιλογική διακυβέρνηση, να αγωνιστούν πλάι στο Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο.

Πιστεύουμε στην πραγματική δημοκρατία, όπως επίσης στην ανάγκη εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας στην πατρίδα μας, όπως αντανακλούν τα Πέντε (5) Προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ. :

– Mη Αναγνώριση – Διαγραφή Χρέους.

– Νέο Εθνικό Νόμισμα.

– Ανατροπή Μνημονίων – Εξοδος από Ε.Ε.

– Δικαιοσύνη – Τιμωρία Ενόχων.

– Συντακτική Εθνοσυνέλευση και Νέο Δημοκρατικό Σύνταγμα.

#Κοτζιας #ΚΚΕ #ΜειωσηΠληθυσμου
#Περικοπες #Εκλογες #ΜηνυσηΕσχάτηςΠροδοσιας #Καζακης

Γράψτε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα 5 Προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ.

1. Μη αναγνώριση του δημόσιου χρέους με βάση το διεθνές δίκαιο.

2. Ανατροπή όλων των συμφωνιών, δεσμεύσεων και μέτρων των δοσιλογικών κυβερνήσεων.

3. Έξοδος από το ευρώ και την Ε.Ε.

4. Δίκη δοσίλογων όλων των προδοτών, ανεξαρτήτως θέσεως (κυβερνητική ή μη).

5. Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας μέσω μια νέας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ανεξαρτήτως ιδεολογίας και κομματικού παρελθόντος.

 

Διαβάστε περισσότερα

503