Ο Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, αναλύει τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, και όχι μόνο, καθώς επίσης απαντά σε email με ερωτήσεις φίλων ακροατών και συνομιλούν ζωντανά μαζί του, μέσα από τον διαδικτυακό σταθμό E-ROI, Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018.

Μαζί του στο studio, ο Γιάννης Γκινοσάτης, νομικός και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ. και ο Γιώργος Γεωργής, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ.

– Συνεχόμενη επιδείνωση της Ελληνικής Οικονομίας, με την κατοχική κυβέρνηση, έχοντας σύμμαχο τα προπαγανδιστικά ΜΜΕ, ακόμη σε ικανό βαθμός επιρροής στην κοινή γνώμη, κατορθώνει να περάσει την ψευδαίσθηση πως κάνει οτιδήποτε είναι δυνατόν υπέρ των πολιτών, τουλάχιστον έστω κάποιων ευπαθών λεγόμενων ομάδων(π.χ. συνταξιούχοι).

– 08:30. Αποθέωση της λεγόμενης μαύρης εργασίας και των αδήλωτων εσόδων επί μνημονιακού καθεστώτος, με την χειρότερη προκλητική συμπεριφορά αυτής κάποιων μεγαλοδημοσιογράφων, οι οποίοι ενώ κερδοσκοπούν αισχρά με αυτήν την τακτική, ταυτόχρονα κατηγορούν σκληρά την πλειοψηφία της βιοπάλης που ακολουθεί την ίδια πρακτική απλά για να επιβιώσει.

– 18:30, Σύστημα οργανωμένης απάτης και μαφίας πλέον στην Χώρα, είναι η μόνη μέθοδος μέσω της οποίας πραγματοποιείται η περιβόητη…ανάπτυξη που ισχυρίζεται η κατοχική κυβέρνηση.

– 20:00, Ξαφνική απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών για αναγκαστική είσπραξη παλαιότερων οφειλών και φόρων, πίσω από την οποία κρύβεται η εξαγορά για ψίχουλα, επιχειρήσεων με ενδιαφέρον και οικονομικά προβλήματα από μεγάλα συμφέροντα και επιτήδειους του χώρου.

– 27:00, Θέμα ΧΥΤΑ(Χώρος Υγειονομικής Ταφής Αποβλήτων), σε πολύ ευαίσθητη περιοχή πολύ κοντά στον Ευβοϊκό κόλπο, τοποθετημένος σε χείμαρρους και ρέματα απορροής των νερών της βροχής, καταπατώντας κάθε έννοια νομιμότητας και λογικής.

– 45:00, Απόθεση χημικών αποβλήτων στο Ιόνιο, οργανωμένη υποτίθεται ανακύκλωση στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
Εθνικός σχεδιασμός οικολογικής συνείδησης, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ιδιαιτερότητες του κάθε λαού, έτσι ώστε να ενσωματώνεται πιο αρμονικά στην τοπική κοινωνία.
Πανελλαδικό το πρόβλημα των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης και όχι μονάχα τοπικού επιπέδου, καθώς αυτό εξαπλώνεται καθημερινά με μεγάλη ταχύτητα.

– 1:18:50, Υπόθεση ομηρίας των δυο Ελλήνων Στρατιωτικών, για την οποία ενώ ισχύει ειδικό καθεστώς αντιμετώπισής τους, εντελώς διαφορετικό από ό,τι εφαρμόζεται σε παρόμοιες περιπτώσεις, κρατούνται τέσσερις μήνες τώρα στις τουρκικές φυλακές εντελώς παράνομα και προκλητικά, στα πλαίσια σίγουρα ενός πολύ ύπουλου σχεδίου εναντίον της Ελλάδας και του Έθνους της.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή : 210-3428676

Ακούστε τις εκπομπές του E-ROI Web Radio και επικοινωνήστε μέσω e-mail στο stomicrophono@gmail.com

Το πρόγραμμα του E-ROI μεταδίδεται από τους συνδέσμους :

http://www.e-roi.gr/
http://eroigr.caster.fm/
http://eroigr.radio12345.com/
http://eroigr.listen2myradio.com/
http://eroigr2.listen2myshow.com/ (χαμηλού κόστους)

Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩ
https://epamhellas.gr/?p=75418

Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ
http://bit.ly/2ErfZUR

https://epamhellas.gr/
https://www.facebook.com/metopo/
https://twitter.com/epamhellas/
https://dimitriskazakis.blogspot.com/
http://e-roi.gr/
https://seisaxthia-epam.blogspot.gr/

Γράψτε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα 5 Προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ.

1. Μη αναγνώριση του δημόσιου χρέους με βάση το διεθνές δίκαιο.

2. Ανατροπή όλων των συμφωνιών, δεσμεύσεων και μέτρων των δοσιλογικών κυβερνήσεων.

3. Έξοδος από το ευρώ και την Ε.Ε.

4. Δίκη δοσίλογων όλων των προδοτών, ανεξαρτήτως θέσεως (κυβερνητική ή μη).

5. Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας μέσω μια νέας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ανεξαρτήτως ιδεολογίας και κομματικού παρελθόντος.

 

Διαβάστε περισσότερα

503