Ο Φώτιος – Σπυρίδων Μαζαράκης, Δρ. Νομικής, δικηγόρος, επικεφαλής του τομέα Δικαιοσύνης του Ε.ΠΑ.Μ​. και ο Παύλος Τουμανίδης, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ, σχολιάζουν και αναλύουν την επικαιρότητα, μέσα από τον διαδικτυακό σταθμό E-ROI, Παρασκευή 13 Απριλίου 2018.

Μαζί τους στο studio, η Χριστίνα Πολυχρονοπούλου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ.

-Ελληνοτουρκικά – Τραγωδία στο Αιγαίο -Πτώση ελληνικού Μirage και ο θάνατος Ελληνα πιλότου- Η αστραπιαία αντίδραση της Αγκυρας να αποδείξει πως δεν σχετιζόταν με το τραγικό δυστύχημα.

– Κλιμακούμενη επιθετικότητα της Τουρκίας και ο ακήρυχτος πόλεμος στο Αιγαίο.

– Σχόλια στα δημοσιεύματα για τη συζήτηση μεταξύ Τσίπρα – Γκιλντιρίμ με αφορμή την πτώση του ελληνικού Mirage. Ζήτημα από τον Γκιλντιρίμ για «Γκιουλενιστές» που αιτούνται ασύλου στην Ελλάδα.

– Οι παραβιάσεις του Διεθνούς Δικαίου από πλευράς της Τουρκίας και η διαρκής αναθεωρητική της πολιτική, με σκοπό την επικράτησή της ως περιφερειακής υπερδύναμης.

– Ο ρόλος των εταίρων της Ε.Ε και η υποταγή του ελληνικού πολιτικού συστήματος μπροστά στην επιθετικότητα της Τουρκίας.

– Ο ρόλος του μεταπράτη της ελληνικής επιχειρηματικής ελίτ σε συνεργασία με το πολιτικό σύστημα, που αποβλέπει μόνον στην εξασφάλιση οικονομικού οφέλους έναντι του ελληνικού λαού.

– Οι προθέσεις της κυβέρνησης για αναθεώρηση του Συντάγματος, οι λόγοι και οι σκοπιμότητες που κρύβονται για εκχώρηση της νομοθετικής εξουσίας της Βουλής στην εκτελεστική εξουσία και η παραχώρηση Ε.Ο.Ζ στη ξένη και εγχώρια επιχειρηματική ελίτ, μέσω της τροποποίησης του Συντάγματος.

– Η αφύπνιση του ελληνικού λαού, η ανατροπή του πολιτικού συστήματος και η εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας, ως ο μόνος τρόπος να διασωθεί η πατρίδα μας από τον ολοκληρωτικό χαμό.

Ακούστε τις εκπομπές του E-ROI Web Radio και επικοινωνήστε μέσω e-mail στο stomicrophono@gmail.com

Στείλτε τις απόψεις και τις ερωτήσεις σας για να συζητηθούν ζωντανά στον «αέρα».
Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Της προπαγάνδας του φόβου και της εξαπάτησης.

Το πρόγραμμα του E-ROI μεταδίδεται από τους συνδέσμους :

http://www.e-roi.gr/
http://eroigr.caster.fm/
http://eroigr.radio12345.com/
http://eroigr.listen2myradio.com/
http://eroigr2.listen2myshow.com/ (χαμηλού κόστους)

Στη σελίδα του σταθμού θα βρίσκετε πληροφορίες για το πρόγραμμα, στοιχεία επικοινωνίας και σιγά-σιγά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον σταθμό μέσω e-mail στο onair@e-roi.gr

Ροή είναι η συνεχής η αδιάκοπη κίνηση, προς μία ή πολλές κατευθύνσεις. Αλλιώς θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ροή είναι η μεταφορά στοιχείων που κάθε ένα κινείται ή εναλλάσσεται με το άλλο. Μεταφορικά νοείται και η συνεχής αλλαγή μιας κατάστασης, η πορεία, η συνέχεια, ακόμα και το ρεύμα. Με αυτή την έννοια το διαδικτυακό ραδιόφωνο e-roi, φιλοδοξούμε να είναι μια συνεχής πηγή παροχής σκέψης, με την εναλλακτικότητα και τον πλουραλισμό του προγράμματός του. Από την ειδησεογραφία και τον πολιτικό σχολιασμό, ως την ψυχαγωγία και την επιμόρφωση. Από την ανάδειξη της πραγματικής εικόνας που εμφανίζεται και εδράζεται στην λογική, ως την επανανοηματοδότηση εννοιών και αξιών.

Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩ
https://epamhellas.gr/?p=75418

Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ
http://bit.ly/2ErfZUR

https://www.epamhellas.gr/
https://www.facebook.com/metopo/
https://twitter.com/epamhellas/
https://dimitriskazakis.blogspot.com/
https://e-roi.gr/
https://www.seisaxthia-epam.blogspot.gr/
https://teleytaiaexodos.blogspot.gr/

Γράψτε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα 5 Προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ.

1. Μη αναγνώριση του δημόσιου χρέους με βάση το διεθνές δίκαιο.

2. Ανατροπή όλων των συμφωνιών, δεσμεύσεων και μέτρων των δοσιλογικών κυβερνήσεων.

3. Έξοδος από το ευρώ και την Ε.Ε.

4. Δίκη δοσίλογων όλων των προδοτών, ανεξαρτήτως θέσεως (κυβερνητική ή μη).

5. Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας μέσω μια νέας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ανεξαρτήτως ιδεολογίας και κομματικού παρελθόντος.

 

Διαβάστε περισσότερα

503