Ο Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, αναλύει τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, και όχι μόνο, καθώς επίσης απαντά σε email με ερωτήσεις φίλων ακροατών και συνομιλούν ζωντανά μαζί του, μέσα από τον διαδικτυακό σταθμό E-ROI, Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018.

Μαζί του στο studio, ο οικονομολόγος Δημήτρης Σιάρκος.

– Σκοπιανό ζήτημα, υπόθεση ονόματος αυτού του κρατιδίου, προϊόν εγκληματικής διάλυσης της ενιαίας Γιουγκοσλαβίας και σχετικό διάγγελμα του κατοχικού πρωθυπουργού.

– Επίσημη γλώσσα του κρατιδίου των Σκοπίων, σκοπιμότητες
και τακτικές διαχρονικά σε σχέση με αυτό το κρατικό μόρφωμα, από τις ισχυρότερες εθνότητες της περιοχής(Σερβική-Βουλγαρική).

– Νέο Πολυνομοσχέδιο προς ψήφιση και επισήμανση της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής, για ακυρότητα όλων των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων.

– Πολύ στενή η σχέση μεταξύ της επισήμανσης της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής και της Μήνυσης του Ε.ΠΑ.Μ. επί Εσχάτη Προδοσία, για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

– Ύπουλο σχέδιο από μεγάλο μέρος της εγχώριας πολιτικής σκηνής, εσωκοινοβουλετικές και εξωκοινοβουλευτικές πολιτικές δυνάμεις, εναντίον της διάδοσης στην Ελληνική Κοινωνία, της Μήνυσης του Ε.ΠΑ.Μ. επί Εσχάτη Προδοσία.

– Δυνατότητα και πιθανότητα συνεργασίας του Ε.ΠΑ.Μ. με άλλες Πατριωτικές Δημοκρατικές Αντιμνημονιακές Πολιτικές Δυνάμεις, για την ανατροπή του καθεστώτος κατοχής.

– Απόλυτα αδύνατη η συνεργασία του Ε.ΠΑ.Μ. με όσους είτε έχουν υπογράψει Μνημόνια και Δανειακές Συμβάσεις, είτε υποστηρίζουν πως αυτά είναι εντελώς νόμιμα.

– Πατριωτισμός και ισχυρή αίσθηση για το Εθνικό Καθήκον, τα κύρια στοιχεία που είναι ανάγκη να διαθέτουν όλοι όσοι είναι αποφασισμένοι να συμμετέχουν ολόψυχα στον Απελευθερωτικό Αγώνα.

– Διαμαρτυρία της Ένωσης Ιατρών Μαγνησίας, για σοβαρή έλλειψη Γιατρών, μηχανημάτων και υλικών, στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας του Νομού.

– Το βασικότερο στοιχείο αντιμετώπισης όλων των σοβαρών Εθνικών Θεμάτων όπως και του λεγόμενου Σκοπιανού, αποτελεί η απαλλαγή από το σημερινό καθεστώς κατοχής.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή : 210-3428676

Ακούστε τις εκπομπές του E-ROI Web Radio και επικοινωνήστε μέσω e-mail στο stomicrophono@gmail.com

Στείλτε τις απόψεις και τις ερωτήσεις σας για να συζητηθούν ζωντανά στον «αέρα».
Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Της προπαγάνδας του φόβου και της εξαπάτησης.

Το πρόγραμμα του E-ROI μεταδίδεται από τους συνδέσμους :

http://www.e-roi.gr/
http://eroigr.caster.fm/
http://eroigr.radio12345.com/
http://eroigr.listen2myradio.com/
http://eroigr2.listen2myshow.com/ (χαμηλού κόστους)

Στη σελίδα του σταθμού θα βρίσκετε πληροφορίες για το πρόγραμμα, στοιχεία επικοινωνίας και σιγά-σιγά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον σταθμό μέσω e-mail στο onair@e-roi.gr

Ροή είναι η συνεχής η αδιάκοπη κίνηση, προς μία ή πολλές κατευθύνσεις. Αλλιώς θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ροή είναι η μεταφορά στοιχείων που κάθε ένα κινείται ή εναλλάσσεται με το άλλο. Μεταφορικά νοείται και η συνεχής αλλαγή μιας κατάστασης, η πορεία, η συνέχεια, ακόμα και το ρεύμα. Με αυτή την έννοια το διαδικτυακό ραδιόφωνο e-roi, φιλοδοξούμε να είναι μια συνεχής πηγή παροχής σκέψης, με την εναλλακτικότητα και τον πλουραλισμό του προγράμματός του. Από την ειδησεογραφία και τον πολιτικό σχολιασμό, ως την ψυχαγωγία και την επιμόρφωση. Από την ανάδειξη της πραγματικής εικόνας που εμφανίζεται και εδράζεται στην λογική, ως την επανανοηματοδότηση εννοιών και αξιών.

Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩ
https://epamhellas.gr/?p=75418

Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ
http://bit.ly/2ErfZUR

https://epamhellas.gr/
https://www.facebook.com/metopo/
https://twitter.com/epamhellas/
https://dimitriskazakis.blogspot.com/
http://e-roi.gr/
https://seisaxthia-epam.blogspot.gr/
https://teleytaiaexodos.blogspot.gr/

Γράψτε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα 5 Προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ.

1. Μη αναγνώριση του δημόσιου χρέους με βάση το διεθνές δίκαιο.

2. Ανατροπή όλων των συμφωνιών, δεσμεύσεων και μέτρων των δοσιλογικών κυβερνήσεων.

3. Έξοδος από το ευρώ και την Ε.Ε.

4. Δίκη δοσίλογων όλων των προδοτών, ανεξαρτήτως θέσεως (κυβερνητική ή μη).

5. Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας μέσω μια νέας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ανεξαρτήτως ιδεολογίας και κομματικού παρελθόντος.

 

Διαβάστε περισσότερα

503