Το απόγευμα του Σαββάτου 2 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Προέδρου του ΕΠΑΜ, Δημήτρη Καζάκη, στο ξενοδοχείο «Αιολίς», στο Βαθύ της Σάμου, όπου αναλύθηκε η τρέχουσα κατάσταση οικονομικοπολιτικά και γεωστρατηγικά. Επισημάνθηκαν οι κίνδυνοι που εγκυμονούν για τις ακριτικές περιοχές του Αιγαίου οι πρόσφατες γεωστρατηγικές εξελίξεις στην Κύπρο και στη Μακεδονία, εξαιτίας της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας. Σχολιάστηκε η εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας στο υπερταμείο, όπου συμπεριλαμβάνονται και ακίνητα εκτός συναλλαγής, όπως χιλιάδες μνημεία της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και η εκκλησιαστική περιουσία, καθώς και η μεταβίβαση των ταμειακών διαθέσιμων των δήμων στην ΑΑΔΕ. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης στο πρόβλημα του μεταναστευτικού και πώς αυτό θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί από μια πατριωτική κυβέρνηση. Παρουσιάστηκε η μήνυση – έγκληση επί εσχάτη προδοσία που έχει καταθέσει το Ε.ΠΑ.Μ., με στόχο την αποκατάσταση της συνταγματικής νομιμότητας στη χώρα και την ακύρωση του παράνομου χρέους, που στηρίζεται σε σχέδια νόμων, κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου και του εθνικού Συντάγματος. Τονίστηκε η ανάγκη συσπείρωσης και κινητοποίησης του λαού, καθώς μόνο έτσι είναι εφικτή η ανατροπή με κοινοβουλευτικά μέσα του υπάρχοντος καθεστώτος, το οποίο έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό στη γενοκτονία, στη μετανάστευση, στην αποκοπή από τις ρίζες του και στη μετατροπή της χώρας μας σε χώρο γεωγραφικό, τον οποίο νέμονται τα συμφέροντα των παγκόσμιων αγορών, επιβάλλοντας τον εδαφικό διαμελισμό. Μετά την ομιλία, ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκομένους.

Στην εκδήλωση, μας τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου, που κατέθεσαν διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με τη μήνυση επί εσχάτη και την εξέλιξη της υπόθεσης. Επίσης, κατατέθηκαν γραπτώς προς τη διοίκηση του ΚΥΤ αρκετά ερωτήματα, για τα οποία ευελπιστούμε σύντομα να έχουμε απάντηση.

Ο αγώνας είναι εκεί έξω και κανείς μας δεν περισσεύει.

1. Ενημέρωση και ψήφιση Μήνυσης επί Εσχάτη Προδοσία:

https://www.minisis.gr/

2. Μάθε για το ΕΠΑΜ:

https://www.epamhellas.gr

3. Συμμετοχή στο ΕΠΑΜ:

https://www.epamhellas.gr/symmetoxh/

4. Aκουσε το ΕΠΑΜ:

http://www.e-roi.gr/

5. Δες το ΕΠΑΜ:

https://www.youtube.com/user/EPAMvideo

6. Twitter του ΕΠΑΜ:

https://twitter.com/epamhellas

Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τους πολίτες κάθε πολιτικής καταβολής που αναγνωρίζουν την ανάγκη αντίστασης στην επιβληθείσα κατοχή κατά της Ελλάδας με κύριους μηχανισμούς το ευρώ, Ε.Ε, χρέος, μνημόνια και την ντόπια εναλλασσόμενη δωσιλογική διακυβέρνηση, να αγωνιστούν πλάι στο Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο.

Πιστεύουμε στην πραγματική δημοκρατία, όπως επίσης στην ανάγκη εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας στην πατρίδα μας, όπως αντανακλούν
τα Πέντε (5) Προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ. :

– Mη Αναγνώριση – Διαγραφή Χρέους.

– Νέο Εθνικό Νόμισμα.

– Ανατροπή Μνημονίων – Εξοδος από Ε.Ε.

– Δικαιοσύνη – Τιμωρία Ενόχων.

– Συντακτική Εθνοσυνέλευση και Νέο Δημοκρατικό Σύνταγμα.

Γράψτε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα 5 Προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ.

1. Μη αναγνώριση του δημόσιου χρέους με βάση το διεθνές δίκαιο.

2. Ανατροπή όλων των συμφωνιών, δεσμεύσεων και μέτρων των δοσιλογικών κυβερνήσεων.

3. Έξοδος από το ευρώ και την Ε.Ε.

4. Δίκη δοσίλογων όλων των προδοτών, ανεξαρτήτως θέσεως (κυβερνητική ή μη).

5. Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας μέσω μια νέας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ανεξαρτήτως ιδεολογίας και κομματικού παρελθόντος.

 

Διαβάστε περισσότερα

503