Χάρης Μπότσαρης

Χάρης Μπότσαρης

Να εξηγηθούμε για να τελειώνουμε:

Όταν ανέλαβα το ART 90,6 η πρώτη πρόταση που έκανα ήταν στον Δημήτρη Καζάκη τον οποίο εκτιμούσα από το ράδιο 9 (νυν Άλφα) με τις εκπομπές του μαζί με τον Μάνο Κακλαμάνο και που τον εκτιμώ πολύ περισσότερο τώρα.

Να θυμίσω ότι όταν αποχώρησαν οι Κακλαμάνος-Καζάκης από το 9 ετοίμασα και εγώ (την ίδια στιγμή) την παραίτησή μου, αλλά ο Μάνος δεν με άφησε «για να μείνει κάτι πίσω» (έφυγα λίγο καιρό μετά κάτω από συνθήκες στις οποίες δεν θέλω να αναφερθώ).

Ο Δ. Καζάκης με τίμησε με την αποδοχή του στο ART 90,6 και άλλωστε υπήρξε καλεσμένος μου αρκετές φορές στην τηλεοπτική μου εκομπή στο Κόντρα.

Για λόγους που δεν είναι επιτρεπτό να αναφέρω μου ζητήθηκε προ καιρού η διακοπή της συνεργασίας με τον Δ. Καζάκη στο ραδιόφωνο
(οι εκπομπές του ήταν χωρίς αμοιβή)
αλλά εγώ διαφώνησα και τον διατήρησα στον αέρα.

Μετά την αποχώρησή μου από το ραδιόφωνο ART 90,6 (δεν κάνω ούτε εκπομπή πλέον) συνέβη αυτό που γνωρίζετε και φυσικά κι εγώ το έμαθα αφού συνέβη.

Θεωρώ ότι ο Δ. Καζάκης είναι εξαιρετικά πολύτιμος και είμαι ευτυχής που με τιμά με τη φιλία του. Αυτά, λοιπόν, και παρακαλώ μην με αναγκάσετε να επανέλθω.

Χ.Μπ.

Γράψτε σχόλιο

Τα 5 Προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ.

1. Μη αναγνώριση του δημόσιου χρέους με βάση το διεθνές δίκαιο.

2. Ανατροπή όλων των συμφωνιών, δεσμεύσεων και μέτρων των δοσιλογικών κυβερνήσεων.

3. Έξοδος από το ευρώ και την Ε.Ε.

4. Δίκη δοσίλογων όλων των προδοτών, ανεξαρτήτως θέσεως (κυβερνητική ή μη).

5. Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας μέσω μια νέας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ανεξαρτήτως ιδεολογίας και κομματικού παρελθόντος.

 

Διαβάστε περισσότερα

492